Tunnit

Ryhmätunnit

 

Sateentallilla pääsee kehittymään ryhmätunneilla, joidenka koot vaihtelevat 3-6hlö:n välillä. Tunteja on erilaisia ja jokaiselle löytyy varmasti juuri sopiva tunti. Ratsastustuntien opettajina toimivat pääosin Susanna ja Alisa, jonidenka lisäksi Iiris vastaa vikellystunneista.

 

Yksityistunnit


 Myös yksityistunteja on mahdollista ottaa! Yksityistunneilla opettaja keskittyy pelkästään ratsastajaan ja hevoseen, jolloin virheitä saadaan helposti korjattua. Yksityistunneille saa päättää aiheen, rasun ja opettajan.

Tunneista

Sateentallilla tunnit hoituu site,että voi varata itsellensä vakiotunnin ja joka viikkoiseen tuntilistaan tulee nimesi kohdalle sen kerran ratsu. Tunnin kohdalle ilmestyy myös tunnin aihe ja opettaja. Tunteja saa halutsessaan kuitata niille tarkoitettuun paikkaan, mutta ei ole suinkaan pakko! Joka viikolle ilmestyy myös omat kysymykset, joidenka pohjalta voi kirjoitella!

 Ilmottautuminen uutena henkilönä tapahtuu alla olevaan lomakkeeseen, mutta tutut talliaiset ilmottautuu täällä!

Irtotunnille ilmottautuminen tapahtuu, joko foorumilla yksityisviestillä Suskille(@admin) tai sähköpostitse vt.sateentalli@gmail.com

Tunkalenteri

Punaisella olevat tunnit pitää Alisa tai Andrea

Vihreällä olevat tunnit pitää Susanna

Keltaisella olevat tunnit pitää Iiris

Tunneille ilmottautuminen!

Täytä kaikki kohdat hahmosi tiedoilla paitsi s-postiin laita omasi!

VRL-14738

 

Tämä on virtuaalitalli

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now